Site info

Achtergronden kernvakckv.nl

Deze Kernvak CKV site is voor iedereen die betrokken is bij CKV en cultuureducatie in het voortgezet onderwijs.In het afgelopen jaar is de site ruim 95.000 keer bezocht.

De  siteis gemaakt om vmbo en havo/vwo CKV docenten in de onderbouw en de bovenbouw te ondersteunen met achtergrond informatie en belangwekkende ontwikkelingen. 

Kernvak CKV is in eerste instantie gemaakt voor de vele collega's met wie ik heb samengewerkt in de afgelopen 22 jaar in cursussen en studiedagen voor CKV, de cultuurkaart en cultuurbeleid. 

Veel informatie mbt CKV is ook op andere internetsites te vinden, als je weet waar je moet zoeken.                                                                                                                                                                           Hier wordt deze informatie centraal verzameld en gepresenteerd. 

De site van het LKCA is een prima bron van kennis, informatie en links.  

Wat je hier aantreft is mijn persoonlijke selectie uit allerlei bronnen. Niet compleet en soms zeker een beetje gekleurd.  Als er belangrijke informatie ontbreekt, of als iets niet (meer) klopt, laat het dan weten. 

Heb je sprekende en courante opdrachten voor CKV-junior, CKV-vmbo en CKV-havo/vwo? Denk aan CA’s, CAPs en DISCAPs, het CZP, onderzoeksopdrachten en mini-onderzoekjes? . Als het van jou en/of de school mag plaats ik niet te grote bestanden graag als pdf op de site.  Graag wel je naam en de naam/ plaats van de school vermelden. Alvast bedankt! Ook cultuurbeleidsplannen voor 2018-19 en daarna zijn welkom.

Kernvak CKV richt zich op de diverse verschijningsvormen van CKV en ook cultuureducatie vo schoolbreed.                                                                                                                                                       

Graag bedank ik alle CKV collega's en cuco's voor de samenwerking door de jaren. En voor de vele inspirerende voorbeelden van good practice.  

Succes met CKV en cultuureducatie!

Jan Mulder  

jonomul@me.com


Home page

Vrije Universiteit Amsterdam

2019

 Deze site, Kernvak CKV, is een persoonlijk initiatief, vandaar dat ik me vrij voel je, jij en ik te gebruiken. Maar soms ook u. En soms om een eigen mening te geven.

Jan Mulder  2019    jonomul@me.com